Tillbaka

Business Builder

AMFR + Workshop med Professor Robert O. Brinkerhoff

30 juni – 1 juli 2016

Business Builder är ett paket som kombinerar inspiration med praktiska handlingar. Efter att ha tagit del av seminarier och insiktsfulla workshops under torsdagen på Berns så fortsätter ett fåtal i en workshop med Robert där vi bygger på detta med din verklighet. Robert är drivande i att förändra utbildningsvärldens syn på utbildning och lärande. Han har forskat om ämnet i över 30 år, och arbetat med ett stort antal välkända organisationer och företag, exempelvis Världsbanken, Nike, 3M, Novo Nordisk, Cargill, Kroger och Velux, Inc. Organisationer som alla har använt sig av Professor Brinkerhoffs metoder och strategier. Under en heldag delar han med sig av sina resultat och sin syn på metodik och lärande.

Om du har möjlighet så får du gärna ta med dig ett eget utbildningsprogram som du ska lansera eller vill förbättra, då får du praktiska tips kopplade till din verklighet.

Missa inte chansen att få hjälp, vägledning och praktiska verktyg av en av utbildningsvärldens främsta experter.

Workshopen bygger till stor del på deltagarinteraktion och övningar, både enskilt och i grupp. Du kommer också få se exempel och best-practices.

Pris: 13 300 SEK

Datum och plats:

30 juni 2016 – Seminar ”A Mindset for Results” at Berns, Stockholm.

1 juli 2016 – Workshop with Robert Brinkerhoff at Clarion Sign Hotel, Stockholm. 09.00–16.00

Anmälan Business Builder

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Tillbaka