Tillbaka

Gästblogg: Hur hittar du tid till att investera i din egen utveckling?

Här följer ett blogginlägg från Informator, en huvudpartner till A Mindset for Results 2016.

Kompetensutveckling behövs för att driva verksamheten framåt men få företag har idag tid att släppa iväg sin personal på långa utbildningar. De flesta av oss arbetar tidspressat med deadlines och delleveranser som inte får bli försenade och framförallt IT-konsulter ser svårigheter att avstå beläggning med tanke på sina kunduppdrag. Tid har mer än någonsin tidigare blivit en bristvara, samtidigt går teknikutvecklingen allt snabbare och behovet av rätt kompetensutveckling i rätt tid blir allt viktigare!

Det stora hindret att komma iväg på utbildning nuförtiden är tidsbrist, utan tvekan! En del HR-avdelningar löser problemet genom att köpa in en uppsättning e-learninglicenser och voila, bara att bocka av kompetenshöjning från agendan. Tyvärr är det ganska få som utan rätt stöttning tar sig igenom och får ut något av enbart e-learning, men i rätt kombination med lärarstöd, distansutbildning och klassrumsundervisning så kan vi skapa det vi ibland kallar för Continous Learning. Att som kursdeltagare själv i så hög utsträckning som möjligt kunna välja när, hur och till och med varifrån jag vill ta till mig nya kunskaper är det som efterfrågas allra mest just nu!

På Informator har vi mottot utbildning för dig på dina villkor och när vi kombinerar klassrumsundervisning, vår lärtransferplattform med expertstöd plus webbinar och e-learning i en tjänst vi kallar för Training as a Service så skalas plötsligt det där problemet bort att någon annan dikterar när och hur du går utbildning. När vi dessutom kopplar på Remote Cloud Access så har du även möjlighet att delta på utbildningen från precis där du vill! Somliga kallar det för digital innovation, vi kallar det för Time-to-Skills™!

Vi ses på Berns och A Mindset for Results 30 juni!

informator_bild

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Tillbaka